DONAR EL MILLOR SERVEI ALS NOSTRES CLIENTS

Som una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en el sector. Tenim el domicili a Santa Maria de Palautordera (Baix Montseny).

PUIGSERRAT ofereix aquest servei des de la seva fundació; l’evolució en les tècniques i els materials, així com la maquinària dona com a resultat intervencions molt diferents a les inicials. La renovació i formació constant dels treballadors és la millor estratègia per a poder oferir les millors solucions constructives i resoldre així els reptes que la rehabilitació ens planteja.

Estem capacitats per desenvolupar qualsevol repte en matèria de construcció: reformes, rehabilitacions de masies, obra nova, reconstrucció i renovació de teulats. Treballem per comunitats, particulars, indústries i en l’àmbit sanitari.

ELS NOSTRES INICIS

L’experiència de PUIGSERRAT es remunta a l’any 1965.
L’any 2012 sorgeix el canvi generacional d’on neix PUIGSERRAT ajuntant dues generacions i dues visions multiplicant  per tal de donar el millor servei amb talent i qualitat.

Masia BN Mesa de trabajo 1
Grua formiga 01
Ramapa
mision

MISSIÓ:

Donar les possibles solucions i la millor resposta a les necessitats que puguin sortir abans, durant i després de l’obra.
valors

VISIÓ

Ser una empresa constructora de referència, oferint un servei d’alta qualitat i professionalitat.

vision

VALORS

Busquem la millora constant en la qualitat de les feines, com la millor selecció de material i la preservació del medi ambient i l’entorn. Amb el màxim respecte a clients, proveïdors i col·laboradors.

masia pati 01